Una bona lliçó


Hi havia una vegada un noi que sempre pegava als nens i li robava l’ entrepà.

Un dia els altres nens van decidir donar-li una lliçó, entre tots li posarien a escombrar el carrer i ajudar a la gent en el que calgués, li van obligar a fer tot això.

El noi va aprendre la lliçó i mai més va tornar a picar als nens i va ser un noi molt bo.

David

read more

El nen David


Hi havia un nen es deia David, era molt bo.
Un dia, el David va ajudar un nen agafar pilota, però el nen està insultant a David i després va pegar. El David va córrer a casa seva. Quan veu la seva mare li va preguntar: " A on has a jugat avui? I diu el David: "Al parc".
La seva mare sabia que li va fer mal l’altre nen i la seva mare va anar a casa del nen i van quedar tots d’acord.
FIN
Zhi Yu
read more

La nena i la senyora


Una nena que es deia Isabel que sempre li agradava caminar i també li agradava donar de
menjar als animals, tenia una vaca, un conill i una ovella.

Un dia va trobar una senyora, que es deia Laura, que no tenia roba ni sabates i la nena la va ajudar. La va portar a la casa, li va donar de menjar:
galetas amb llet i un got d´aigua.

Li va ajudar, li va donar roba, sabates i las dos van ser felices.
FI

Jeniffer
read more

El noi i el drac
Hi havia una vegada, a la muntanya un poble, els nens i les nenes tot dia jugaven i els nois i les noies tot dia treballaven.

Un dia, al cel es va veure un llamp, després va sortir un drac. El drac va menjar les vaques i agafar la xicota d’un noi que es deia Dani. El drac va volar a una muntanya a dormir. El Dani va buscar la seva xicota i el drac, va portar la seva espasa de foc. El noi va caminar tres dies, molt content, perquè ja ha vist el drac i la seva xicota, tots estan dormint. El Dani va caminar fins al drac i agafa l’espasa de foc i apunyala la panxa de drac, després el drac és mort.

El noi i seva xicota van tornar al poble.
Liu Zhi Hai
read more

Un nen i un drac
Hi havia una vegada un nen que surt de casa a buscar amics per jugar al parc, despres de sortir veu un llamp molt fort i cau un ou gran.

Aquest nen va portar l’ou a casa, i passats molts dies l’ou cada dia es trenca una mica més. Passat cinc dies surt un drac molt petit, el nen i la seva mama tenien molta por. Després el nen agafa el drac i surt a jugar. Cada dia el nen porta el drac al parc, el nen mira el drac, cada dia que passa és més gran i al nen li fa por.

El drac ja es molt gran i volia anar a buscar la seva mare i el nen plorava perque el drac se n’anava i el nen li diu adeu.

Yeda Ye
read more

Rachida i Raja


Una nena es diu Raja i la seva amiga Rachida .Vivien al Marroc i anaven a l´ escola amb la bicicleta .

Cada dia, la Rachida i la Raja deixen la bicicleta amb bicicleta de les mestres. I llegir i escriure i juga al pati amb les nenes .

A les 5h a la tarda, venen a la casa i juga i una miqueta i escriu las feines

R. JENNANI
11 – 6 - 2008
read more