Les Vacances de Nadal

Zhi Hai- Jo i amic jugar a pilla-pilla i game-boy.
Vaig anar amb la meva familia a la Plaça Catalunya a comprar una camisa per al pare, uns texans per a la mare, unes botes per a la meva germana i un cotxe teledirigit per a mi.

Camila-Vaig anar a comprar l'arbre de Nadal, els guarniments i roba per mi. Quan vaig arribar a casa vaig muntar l'arbre. En el meu aniversari, el meu pare em va regalar un gos i es diu Firu firu i també 3 jaggets.

William-He anat a casa de la meva cosina a jugar a amagar i després vaig tornar a casa meva a jugar amb els meus amics i la meva germana. Entre Nadal i Reis tinc 7 regals,un cinturó de WWE una tauleta de billar, un joc de futbol...

Rachida-Vaig anar al parc una vegada. Vaig anar a passejar a plaça Catalunya i a la Sagrada Familia. Vaig anar al Carrefour i les Glòries.

Zhi yu-Vaig quedar-me a casa mirant la tele, fent deures, jugant amb la meva germana, ajudant a la mare a fer el menjar i rentant plats.

Jenifer - Vaig anar al Tibidabo amb la meva familia i els padrins del meu germa. Vaig celebrar Nadal amb els pares i uns amics.També vaig anar a la cavalcada i els Reis en van deixar una colònia i unes sabates.

David - He jugat a la play. He celebrat el Nadal amb els pares i els germans. Vaig celebrar l' Any Nou amb ram i sopar. Els Reis em van
deixar regals: un videojoc i diners.

Laite -Vaig anar a la Sagrada Família fer fotos amb els meus avis els meus pares, els meus oncles i el meu cosí.

Micaela-He anat a casa de la meva àvia, dels meus oncles i hem menjat pastís. He anat a Carrefur amb els meus pares i els meus germans a comprar un pastís i altres coses.